Σβίγκου: Εγκέφαλος και της παρακολούθησης Σπίρτζη ο Κ. Μητσοτάκης

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών επιβεβαιώνουν τα κατήγγειλε εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Σβίγκου

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στους δημοσιογράφους Α. Γιάμαλη και Γ. Παγάνη , η κ.Σβίγκου, είπε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε συγκλονισμένοι και από αυτή την αποκάλυψη. Η υπόθεση Ανδρουλάκη – Κουκάκη ήταν η κορυφή του παγόβουνου και δυστυχώς φαίνεται ότι είναι πολλοί που παρακολουθούνται, εκλεγμένοι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές. Και η υπόθεση για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη, επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε τόσον καιρό».

Η κυβέρνηση, τόνισε η Ράνια Σβίγκου, «παρακολουθώντας τον Ανδρουλάκη παρακολουθούσε κι όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συνομιλούσαν μαζί του. Παρακολουθώντας τον Σπίρτζη, ο οποίος είναι Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρακολουθούσε και εμένα, προφανέστατα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεκάδες στελέχη και Βουλευτές του κόμματος».

Σχετικά με τις ευθύνες του Κ. Μητσοτάκη, η Ράνια Σβίγκου υπογράμμισε ότι «είναι ο εγκέφαλος του επιτελικού παρακράτους, συμπληρώνοντας ότι «κανένας στην πρόσφατη ιστορία δεν έχει μεταχειριστεί το κράτος και τους θεσμούς, όπως κάνει αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρώντας ότι είναι το χωράφι του. Ταυτόχρονα, έχει και την απίστευτη αλαζονεία, να μην απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που του τίθενται από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να γίνει μια συζήτηση με την κυβέρνηση της ΝΔ σχετικά με την αλλαγή του πλαισίου που διέπει την ΕΥΠ, η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι αυτοί «που έκαναν την ΕΥΠ παραμάγαζο του Μαξίμου, που έθεσαν τον έλεγχο της ΕΥΠ υπό τον απόλυτο έλεγχο του Πρωθυπουργού, που χρησιμοποίησαν άθλια υπονοούμενα για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη, που διέρρεαν ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας, ότι δήθεν κάποιοι θέλουν ν’ αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και γι’ αυτό το λόγο βγαίνουν αυτές οι αποκαλύψεις», με αυτούς, κανένας «προοδευτικός άνθρωπος, κανένα προοδευτικό πολιτικό κόμμα» δεν θα μπορούσε «να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και να συνεννοηθεί για οτιδήποτε αφορά τη στιγμή το θεσμικό πλαίσιο και τη δημοκρατία μας. Αυτό που οφείλει να κάνει η κυβέρνηση, είναι να παραιτηθεί».

Σχετικά με τις επικείμενες εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ, η Ράνια Σβίγκου απάντησε ότι, «όσα έχει πράξει μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και τα όσα διαβάζουμε ότι θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ, δεν αντιμετωπίζουν σε καμία περίπτωση ούτε την τεράστια αύξηση του πληθωρισμού και το τεράστιο κύμα ακρίβειας, ούτε το τεράστιο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης. Γιατί για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να έχεις στο επίκεντρο τις κοινωνικές ανάγκες, τις ανάγκες των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δεν μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην, όλων όσοι τελειώνει ο μισθός τους στις δέκα πρώτες μέρες, και να μην έχεις στο μυαλό σου μόνο το πώς θα προστατεύσεις τα κέρδη των εταιρειών ενέργειας».

 

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…