Newsroom

Newsroom

Super League: Τη Δευτέρα η 9η αγωνιστική των Play Offs με τον Παναθηναϊκό να έχει 29 κρούσματα

Tο μεγάλο πρόβλημα προφανώς και το έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς φαντάζει αδύνατο μέσα σε 48 ώρες να έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα με τα 29 κρούσματα κορονοϊού.

SuperLeagueBall

Tην ερχόμενη Δευτέρα, 8 Μαΐου, θα διεξαχθεί τελικά η 9η ημέρα των πλέι οφ για το πρωτάθλημα της Super League, η οποία αρχικά είχε οριστεί για την Κυριακή 7 Μαΐου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, η απόφαση ελήφθη από τον πρόεδρο (Βαγγέλης Μαρινάκης) και την αναπληρώτρια πρόεδρο (Κάτια Κοξένογλου) του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Προηγήθηκε αίτημα του Παναθηναϊκού, που ζήτησε αναβολή της αγωνιστικής, σημειώνοντας πως υπάρχουν 24 κρούσματα κορονοϊού (14 παίκτες και 10 μέλη του σταφ) στην ομάδα. Αργότερα έγινε γνωστό ότι άλλοι 5 εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό. Αρχικά η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη για το μεσημέρι της Κυριακής (7/5, 12:00) προκειμένου να αποφασίσει επί του αιτήματος, ωστόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητούσε άμεση απάντηση. Tο μεγάλο πρόβλημα προφανώς και το έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς φαντάζει αδύνατο μέσα σε 48 ώρες να έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα με τα 29 κρούσματα κορονοϊού.

H ανακοίνωση:

 

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…