Newsroom

Newsroom

Super League: "Λευκή" ισοπαλία για Ξάνθη και Αστέρα

Ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης να μένουν στο 0-0 στα Πηγάδια της ακριτικής πόλης.

59c9543c1dc524d6528b4594

Έτσι έχασαν, οι μεν γηπεδούχοι την ευκαιρία για την πρώτη εντός έδρας νίκη, που θα τους έφερνε στην τέταρτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό, οι δε Αρκάδες την πιθανότητα να κατακτήσουν το πρώτο τρίποντό τους στη φετινή διοργάνωση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο εικοσάλεπτο, καθώς Ιγκόρ και Ιγκλέσιας αποχώρησαν τραυματίες. Η Ξάνθη προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, όμως τα σουτ των Τριάδη στο 36΄ και Μπρίτο στις καθυστερήσεις έφυγαν άουτ.

Η ομάδα του Ράσταβατς ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μισό του αγώνα, πίεσε τον Αστέρα και στο 56ο λεπτό έχασε την ευκαιρία της αγωνιστικής: ο Μπρίτο εκτέλεσε εκπληκτικά ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης το νέο σουτ που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

Άφού πέρασαν την «μπόρα» χωρίς να… βραχούν, οι Πελοποννήσιοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και βγήκαν μπροστά ζητώντας κάτι περισσότερο, αλλά τα σουτ των Τσιλιανίδη στο 62΄ και Γιαννούλη στο 70΄ πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…