Newsroom

Newsroom

Super Kική: «Δεν περίμενα ότι κάποιοι μπορούν να τραβάνε βίντεο, ενώ χτυπιούνται κοπέλες»

Καταγγελία για ξυλοδαρμό από παρέα 30 ατόμων για οπαδικούς λόγους έκανε η δημοφιλής κωμικός Κική Λιτσάκη, γνωστή ως Super Kikii, από τον λογαριασμό της στο Instagram. 

kiki3

Η γνωστή κωμικός αποκάλυψε πως μία ομάδα ατόμων χτύπησε και τη φίλη της Φαίη με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ κανένας δεν βοήθησε τις δύο κοπέλες τη στιγμή της επίθεσης. 

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κική Λιτσάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για αυτό το απίστευτο περιστατικό, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει στο μέλλον σε κωμική παράσταση. 

«Η αλήθεια είναι ότι το ‘χω παζαρέψει πάρα πολύ για να βγω να τα πω δημόσια για πάρα πολλούς λόγους. Είτε γιατί είμαι στην τηλεόραση, είτε γιατί ο κόσμος είναι πάρα πολύ κακός είτε γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου θα το μάθουν από εδώ οπότε συγγνώμη μαμά και μπαμπά που το μαθαίνετε από εδώ. Θέλω να σας πω ότι φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια εγώ και η φίλη μου η Φαίη», είπε και πρόσθεσε: 

«Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κλπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα». 

«Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός. Να μην μπορούμε να λέμε τι υποστηρίζουμε», είπε στο τέλος ενώ υποσχέθηκε ότι όλη αυτή την τρομακτική εμπειρία που έζησε θα την μετατρέψει σε μία κωμική παράσταση.

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…