Newsroom

Newsroom

Super Bowl: Πυροβολισμοί στην παρέλαση μετά τον τελικό-Ενας τουλάχιστον νεκρός (video)

Πανικός προκλήθηκε στο Κάνσας κατά την διάρκεια της παρέλασης των Kansas City Chiefs για την νίκη τους στον τελικό του Super Bowl, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

kansasss

Τον τρόμο έσπειραν δύο ένοπλοι δράστες κατά την διάρκεια παρέλασης φιλάθλων που γιόρταζαν την κατάκτηση του Super Bowl στο Κάνσας από τους Τσιφς καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ως τώρα άνοιξαν πυρ στο πλήθος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας φίλαθλος και να τραυματιστούν περισσότερα από 10 άτομα μέχρι στιγμής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν δυτικά του σταθμού Union Station, κοντά στο γκαράζ, καθώς οι οπαδοί των Τσιφς αποχωρούσαν, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Δύο ένοπλοι έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με την αστυνομία του Κάνσας Σίτι.

 

Στον εορτασμό της Τετάρτης αναμένονταν περίπου 1 εκατομμύριο παρελαύνοντες και 600 αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι εργάζονται για να απελευθερώσουν όλους από το εσωτερικό του Union Station.

“Πρέπει οι άνθρωποι να βγουν από την περιοχή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια και να αποφύγουν το γκαράζ, προκειμένου να διευκολυνθεί η περίθαλψη των θυμάτων των πυροβολισμών”, δήλωσε η αστυνομία. “Πολλοί από εσάς έχετε πλάνα από πολλούς αστυνομικούς που ασφαλίζουν τον σταθμό Union Station, εργάζονται για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων μέσα στον σταθμό Union Station και να επισπεύσουν την περίθαλψη των τραυματιών”.

 

Chaos has broken out at the end of the Chiefs Super Bowl parade. Police and military personnel just took off inside of Union Station pic.twitter.com/mqNeodS9r5

— Jacob Meikel (@NPNOWMeikel) February 14, 2024

Πηγή: ABC news

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…