Newsroom

Newsroom

Το “success story” της ΝουΔου – φέρνει λάμπες και φουφού!

Του Γιάννη Πρεβενιού

tamilos 3

Του Γιάννη Πρεβενιού

Η είδηση … 

“Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό” τόνισε ο κ. Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA. 

Ο σχολιασμός … 

Ξέρω κάποιοι θα μου πείτε ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένα από τα σημαντικά κυβερνητικά “νούμερα” των καναλιών μια και με την “ιδιάζουσα” συμπεριφορά και παρουσία του ανεβάζει την τηλεθέαση των εκπομπών που συμμετέχει. Όμως θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δήλωση του απεικονίζει ολοκάθαρα για το πως σκέφτονται και που μας οδηγούν οι “Γερμανοτσολιάδες” που μας κυβερνούν. 
Με λίγα λόγια το “success story” που μας υπόσχεται ο κ. Σαμαράς σημαίνει “επιστροφή” στις κοινωνικές συνθήκες του προπολεμικού παρελθόντος της χώρας μας δηλ. τότε που οι παππούδες μας φώτιζαν τα σπίτια τους με τις λάμπες πετρελαίου, τότε που οι εργαζόμενοι δούλευαν 12ωρα, (από την ανατολή ως την δύση του ήλιου) τότε που δεν υπήρχαν καν στοιχειώδη συστήματα υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας.

Είναι ολοφάνερο ότι όλοι αυτοί οι “Γερμανοπροσκυνημένοι” με τις δόλιες μεθοδεύσεις και αποφάσεις τους θέλουν να υποθηκεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες μας και να μας μετατρέψουν σιγά σιγά σε δουλοπάροικους αυτών που έχουν βάλει στόχο την γη, την θάλασσα και τον ήλιο της ευλογημένης από το θεό χώρας μας. Μιας ευλογημένης χώρας ως προς την τοποθεσία αλλά καταραμένης ως προς την νοοτροπία μας σαν λαός αφού (ειδικά τα τελευταία χρόνια) εκλέξαμε και εκλέγουμε, ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε ηγεσίες που συστηματικά μας κορόιδεψαν, μας ταπείνωσαν και μας οδήγησαν στα σημερινά χάλια μας.  

Ναι φίλες/οι δεν φταίνε μόνο όλοι αυτοί οι “αχρείοι” τύποι που ξεπουλούν και υποθηκεύουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας αλλά κυρίως φταίμε εμείς που τους το επιτρέπουμε με την αδράνεια, την ατολμία μας και την ξάπλα μας στους καναπέδες όπου καθημερινά μας αποχαυνώνει η επώνυμη μεγάλη δημοσιογραφική “τσογλαναρία” των Mega-λων (και όχι μόνο) καναλιών των εργολαβοκαναλαρχών!

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους