Στρώνει "ακροδεξιό" χαλί στη ΝΔ ο Βορίδης

Η ΝΔ θα καταψηφίσει στη Βουλή πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων είτε ζητηθεί διευρυμένη πλειοψηφία με 180 ψήφους είτε με τη σχετική πλειοψηφία των 150 ψήφων, αναφέρει ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στη «Realnews».

5a82c6891dc52422628b46f0

Ο Μάκης Βορίδης, ως εκφραστής της ακροδεξιάς πτέρυγας το κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδειάζει έτσι ακόμη και τον αρχηγό του ο οποίος μόλις πριν από τρεις ημέρες συντάχθηκε με την άποψη της κυβέρνησης για ανάγκη αλλαγής και του Συντάγματος της γείτονος ώστε να προχωρήσει και η αλλαγή του ονόματος. 

Βεβαίως, ο κ. Βορίδης σημειώνει στη συνέντευξή ότι δεν βλέπει να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων «άρα δεν υπάρχει αντικείμενο συζητήσεως». Στην πραγματικότητα βέβαια δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο σημείο να συζητηθεί στη Βουλή η αλλαγή ονόματος της ΠΓΔΜ. Είναι ως εκ τούτου εμφανές ότι ο Μάκης Βορίδης προσπαθεί να δημιουργήσει δική του ατζέντα κόντρα στην γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη και ισχυρίζεται ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει χωρίς ακόμη να υπάρχει ζήτημα ψηφοφορίας. 

Κατά τα λοιπά, ο κ. Βορίδης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «καταστρέφει τους νοικοκύρηδες, συντρίβει τη μεσαία τάξη, τους καθιστά φτωχούς και μετά τους μοιράζει επιδόματα για να του φιλάνε το χέρι».

Τάσσεται παράλληλα ενάντια στην απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι «καταστρέφει την ικανότητα διακυβέρνησης των δήμων και των περιφερειών», ενώ για την κατάτμηση της Β΄ Αθήνας υποστηρίζει ότι «δεν είναι δυνατόν να εισάγονται αποσπασματικές ρυθμίσεις στον εκλογικό νόμο», επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θα την καταψηφίσει αν δεν ρυθμιστεί παράλληλα και το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι για την περιβόητη φωτογραφία με τα ράντζα στο Γεννηματάς

438154300 969444704557337 1299351825454569905 n

70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι για την περιβόητη φωτογραφία με τα ράντζα στο Γεννηματάς

«Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει η ανακοίνωση…

«Kutsu-batman»: Η viral φωτογραφία Κουτσούμπα δίπλα στον Μπάτμαν στο Comic Con – Tα επικά σχόλια στο Twitter

Κουτσούμπας

«Kutsu-batman»: Η viral φωτογραφία Κουτσούμπα δίπλα στον Μπάτμαν στο Comic Con – Tα επικά σχόλια στο Twitter

«Κόκκινο και το Gotham City πλέον!!», ανέφερε ένα από τους χρήστες των social media για…