«Στρίμωξαν» τον Μπακογιάννη, Σοφιανός-Γερουλάνος για το θέμα του Βοτανικού

Το θέμα του Βοτανικού κυριάρχησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, με τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να στριμώχνεται από τους Νίκο Σοφιανό και Παύλο Γερουλάνο, αν ισχύουν οι καταγγελίες για συμφωνία κάτω... από το τραπέζι με τον Γιάννη Αλαφούζο

NewsRoom 15/06/2020 | 22:47

Το θέμα του Βοτανικού κυριάρχησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση εκπροσώπου της παράταξης που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το πρότζεκτ με ακριβή κόστη. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Η τελική πρόταση θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις τόσο τα κόστη όσο και το πώς θα γίνει η χρηματοδότηση του έργου. Προφανώς ένα τόσο μεγάλο έργο δε μπορεί να το τρέξει μόνος του ο Δήμος».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλος Γερουλάνος, μεταξύ άλλων, ρώτησε αν όντως υπήρξε συνάντηση του δημάρχου με τον μεγαλοπαράγοντα του Παναθηναικού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αν δόθηκαν υποσχέσεις. «Υπάρχουν καταγγελίες ότι ο δήμος τα έχει βρει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ» πρόσθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Σοφιανός, με τον δήμαρχο να μην απαντάει στις ερωτήσεις των δύο.