Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης μετά την ανεξέλεγκτη κατάσταση στα νησιά

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε Λέσβο και Χίο, θυμίζοντας πολεμικό σκηνικό με συγκρούσεις μεταξύ πολιτών και δυνάμεων των ΜΑΤ έχουν «στριμώξει» την κυβέρνηση μετά την απόφαση να προχωρήσει στη δημιουργία νέων δομών - «στρατοπέδων συγκεντρώσεως» στο Βόρειο Αιγαίο και  προσπαθεί να... σώσει ό,τι σώζεται μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει.

5036282 1

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθούν την Πέμπτη ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και δήμαρχοι τριών νησιών που θα κατασκευαστούν κλειστές δομές σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση των τελευταίων ημερών, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Θα πρέπει να συγχαρούμε τις αστυνομικές δυνάμεις που έδειξαν αυτοσυγκράτηση. Είναι πρωτοφανείς εικόνες βίας αυτές που βλέπουμε. Προχωρήσαμε με αποφασιστικότητα στο πρώτο βήμα. Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση στη Λέσβο και αύριο στη Χίο. Οι αστυνομικές δυνάμεις – κάποιες από αυτές θα επιστρέψουν στη βάση τους, στην Αθήνα, και κάποιες θα παραμείνουν στα νησιά» σημείωσε.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.