Newsroom

Newsroom

Στρέιτ, λευκός, Χριστιανός και… φίλος της Λατινοπούλου (video)

«Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες»

4945420

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και όλη του η παρουσία αποτέλεσε μια κακόγουστη προσπάθεια για να ανασκευάσει το προφίλ του.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε σχέδιο πολιτικής του «εξόντωσης» επειδή απειλεί την αριστερά με αυτά που λέει, ενώ ισχυρίστηκε πως όσα ακραία του αποδίδονται είναι αποτέλεσμα διαστρέβλωσης και.. μοντάζ.

«Είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν… Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά», σημείωσε ο Κ. Μπογδάνος. 

Τον έχουμε παρεξηγήσει δηλαδή, γιατί ο Μπογδάνος δεν είναι ο πιο ακραιφνής εκφραστής της alt-right ρητορικής, είναι απλά «θύμα» των μοντέρ, των «αλητών» και της αριστεράς.

Ενδιαφέρον είχε και η προσπάθεια του κυβερνητικού βουλευτή να πάρει αποστάσεις από την Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν», τόνισε και τι άλλο θα μπορούσε να πει μετά τη γενικευμένη κατακραυγή που δέχτηκε η πολιτεύτρια της ΝΔ. Κρίμα πάντως να αδειάζει έτσι άκομψα τη «φίλη» του ο Μπογδάνος.

Βέβαια το καλύτερο ο Κωνσταντίνος το κρατούσε για το τέλος. Συμβούλεψε τους «ομοίους» του, δηλαδή τους στρέιτ, λευκούς και Χριστιανούς να δείχνουν κατανόηση και ψυχραιμία σε όσους «διαφορετικούς» είναι επιθετικοί λόγω της μακράς καταπίεσης. Το βίντεο παρακάτω χωρίς «μοντάζ»…