Στρατούλης: "Σύντομο ανέκδοτο θερινής νυκτός η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις αξιολογήσεις…

stratoulis dimitris 0

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις αξιολογήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, τα περί συνασπισμού με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και την εξεταστική για το μνημόνιο.

«Η αξιολόγηση είναι ένα αυθαίρετο σύστημα αφού ορίζει ότι 15% θα είναι ανεπαρκής και δεν το αιτιολογούσε. Δημιουργεί μια επιπλέον αβεβαιότητα στον χώρο των δημοσίων υπαλλήλων και ένα νέο δίκτυο πελατειακών σχέσεων», σχολίασε αρχικά ο κ. Στρατούλης και συνέχισε:

«Πρέπει να αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά με δείκτες οι οποίοι να είναι μετρήσιμοι, θα είναι αντικειμενικοί, αξιοκρατικοί και διαφανής. Μας ανησυχεί και η συνέντευξη αλλά και με τον ελεγχόμενο μηχανισμό της επιλογής προϊσταμένων».

«Σύντομο πολιτικό ανέκδοτο ζεστής καλοκαιρινής νύχτας. Είναι σαν να παντρεύεις το νερό με τη φωτιά. Η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ φτωχοποίησαν την Ελλάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην αντίθετη πλευρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τους ανατρέψει και τους δύο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακυρώσει τις πολιτικές των μνημονίων», πρόσθεσε.

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

oukrania 51

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

Η Ουκρανία εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσκλησης της Ρωσίας σε ειρηνευτική σύνοδο κορυφής στην Ελβετία