Στρατιώτες στοιβαγμένοι στα λεωφορεία καθ’ οδόν για τον Έβρο εν μέσω της πανδημίας (φωτο)

Χωρίς κανένα μέτρο ή μέσο προστασίας μεταφέρθηκαν στον Έβρο 150 στρατιώτες από τα Γιάννινα, το Καλπάκι και την Άρτα. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Χαρδαλιάς απαγόρευε τον επαναπατρισμό Ελλήνων φοιτητών στην Ελλάδα  γιατί θα ήταν ολέθριο για τη δημόσια υγεία της χώρας μας, αλλά κάνει τα στραβά μάτια... στην περίπτωση μεταφοράς των στρατευμένων 

8ab081766331876af3e48baf10abc78a XL

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων του δικτύου ”Σπάρτακος’‘, καθώς οι εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, 150 στρατιώτες μεταφέρθηκαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας στον Έβρο. Οι  εικόνες από τα λεωφορεία  που τους μετέφεραν στον Έβρο είναι ενδεικτικές της κατάστασης και αποκαλυπτικές της αδιαφορίας για την προστασία τους… Χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς κανένα απολυμαντικό, καθώς οι αρμόδιοι φαίνεται ότι ξέχασαν όλες τις οδηγίες που ισχύουν από την έναρξη της επιδημίας και μέχρι σήμερα. 

Το ζήτημα άλλωστε δεν είναι η μετακίνηση στον Έβρο, αλλά ο τρόπος που έγινε καθώς δεν τηρήθηκε κανένας κανόνας για την προστασία όσων κάνουν την θητεία τους στην πατρίδα εν μέσω του κορονοιού.

Είναι απορίας άξιον αν αυτές είναι οι εντολές του Υπουργείου Άμυνας ή οι αποφάσεις λαμβάνονται από την ΓΓΠΠ…

 

Είναι απορίας άξιον αν όσοι πήραν τις αποφάσεις για να στοιβάξουν δεκάδες φαντάρους στα λεωφορεία θα έκαναν το ίδιο αν επρόκειτο για τα δικά τους παιδιά… Την ίδια στιγμή  όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού  Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου  Χαρδαλιά, ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει  γενικό επαναπατρισμό γιατί θα ήταν ολέθριο για τη δημόσια υγεία της χώρας μας

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει ο δίκτυο ”Σπάρτακος”, επικοινώνησε το πρωί της Παρασκευής με το ΓΕΣ που δεσμεύτηκε να κοιτάξει το θέμα, ενώ όπως αναφέρει το epiruspost.gr, είχε δοθεί στους φαντάρους μία σφραγισμένη μάσκα για προστασία από τα χημικά με την επισήμανση να μην την ανοίξουν αν δεν λάβουν εντολή!

 

 

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

σανι λουκ

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

Η σορός της κόρης τους που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς επέστρεψε στο Ισραήλ και θα μπορέσουν πλέον να την…