Στραγγαλίστηκε ο Κουμανταρέας; Τί ερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θάνατο δια στραγγαλισμού του Μένη Κουμανταρέα, κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί από…

koumantareas

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θάνατο δια στραγγαλισμού του Μένη Κουμανταρέα, κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί από τη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Παραλλήλως, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το κινητό του συγγραφέα προκειμένου να εξακριβώσει με ποιούς μίλησε λίγο πριν δολοφονηθεί στο διαμέρισμά του στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη.

Το θύμα φέρει μώλωπες και εκδορές από χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, που έγιναν μάλλον με γυμνά χέρια, αφού δεν υπάρχουν ίχνη από χρήση κάποιου αντικειμένου. Λίγες ώρες νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, έπινε καφέ σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι του, μαζί με ένα φίλο του και κάποια στιγμή είπε πως θα ανέβει στο διαμέρισμά του για να πάρει τα φάρμακά του.

Ο φίλος του ανησύχησε και θέλησε να βεβαιωθεί αν όλα είναι καλά, ωστόσο μετά από λίγη ώρα επέστρεψε στο κατάστημα αναστατωμένος, αφού ο Μένης Κουμανταρέας δεν απαντούσε στα καλέσματά του. Μαζί με κάποιους άλλους φίλους κάλεσαν κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει την πόρτα και βρήκαν τον συγγραφέα δολοφονημένο.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…