Στραγγαλισμένη βρέθηκε μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Νάξο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας 59χρονης Ελληνίδας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τα…

astunomia fonos

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας 59χρονης Ελληνίδας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Γαλανάδο Νάξου, με δεμένα τα χέρια της και στο λαιμό της ένα σφιχτά τυλιγμένο ύφασμα.

Την γυναίκα που ζούσε μόνη της, ανησύχησε ο γιος της που ζει στην Αθήνα επειδή δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο και ζήτησε από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. Όταν το φιλικό αυτό πρόσωπο πήγε στο σπίτι ανακάλυψε το σπίτι άνω-κάτω και την γυναίκα νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της με τον τρόπο που προαναφέρθηκε.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.  Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα. Η πρώτη εικόνα του χώρου δείχνει για τους αστυνομικούς ως πιθανότερο κίνητρο την ληστεία, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλειστεί ακόμη τίποτα.