ΔΚ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Στους πόσους βιασμούς ενοχλείται το Star;

Το Star βγήκε και μας είπε πως δύο βιασμοί είναι ένα... τίποτα και ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, τελικά, για αυτό το... τίποτα.

001 39

Χθες λοιπόν, στο κεντρικό δελτίο του Star, η Μάρα Ζαχαρέα και η Τασούλα Παπανικολάου, αποκάλυψαν στους τηλεθεατές την αλήθεια για τις καταγγελίες και τις μηνύσεις εναντίον γνωστού σκηνοθέτη.

Και τι αποκάλυψαν; Πως αυτοί οι δύο φρικτοί βιασμοί νεαρών, ο ένας ανήλικος μάλιστα, είναι «για το… τίποτα»!

«Ο γνωστός σκηνοθέτης μπήκε στο μάτι του κυκλώνα μέσα από καταγγελίες και μηνύσεις», ανέφεραν στο κατάπτυστο ρεπορτάζ τους. Και συνέχισαν: «Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον Ν.Σ. αλλά περιορίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα και δεν έχει καταγγελθεί στην εισαγγελία. Η μήνυση που κατατέθηκε από τον Β.Κ. κάτοικο Γερμανίας, ότι τον βίασε όταν ήταν 15 ετών, παραγράφεται λόγω παρέλευσης των απαιτούμενων ετών που ορίζει ο νόμος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακόμα και αν την εξέταζαν οι αρχές, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου. Νομικά οι καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι ηθικό, κυρίως σε ό,τι αφορά τον 15χρονο».

Τι κι αν κακοποίησε έναν 19χρονο όπως αποκάλυψε το 2020mag.gr, τι κι αν βίασε κι έναν 15χρονο ο τύπος αυτός, σιγά το σπουδαίο, άλλωστε έχουν παραγραφεί. Για την πρώτη κακοποίηση μόνο μία συνέντευξη έχει δοθεί και τίποτε άλλο ενώ από τον βιασμό ανηλίκου έχουν περάσει πολλά-πολλά χρόνια και η υπόθεση δεν θα πάει καν στο δικαστήριο. Αλλά και αν πήγαινε, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου. Ψιλοπράγματα… Το είπε ξεκάθαρα το κανάλι, νομικά οι κατηγορίες πέφτουν στο κενό.

Αλήθεια, πώς δέχτηκαν αυτές οι δύο δημοσιογράφοι να παρουσιάσουν τέτοιο ρεπορτάζ; 

Πηγή: efsyn

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…