Newsroom

Newsroom

Στους Ντάλας Μάβερικς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο 20χρονος φόργουορντ υπέγραψε two-way contract με τους Μάβερικς και η ελληνική παροικία του ΝΒΑ απέκτησε και 5ο μέλος μετά τους Γ. Αντετοκούνμπο, Κουφό, Παπαγιάννη, Ντόρσεϊ.

5b49dc9a1dc524b8148b45a1

Ηταν το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ. Να ακολουθήσει τα χνάρια του Γιάννη, αλλά και του Θανάση που πέρασε κι αυτός έστω και για λίγο από το ΝΒΑ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήθελε να μπει κι αυτός στον μαγικό μπασκετικό κόσμο του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη. Επιλέχθηκε στο Νο 60 του φετινού ντραφτ από του Σίξερς, που έδωσαν τελικά τα δικαιώματά του στους Μάβερικς. Και το Ντάλας του έδωσε τελικά και επίσημα το δικαίωμα να γίνει κομμάτι της μεγαλύτερης μπασκετικής βιομηχανίας παραγωγής θεάματος στην υφήλιο. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέγραψε υπέγραψε two-way contract με τους Μάβερικς και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και επίσημα.

Ο Κώστας θα παίζει βέβαια πιο πολύ στην θυγατρική του Ντάλας, τους Texas Legends, καθώς ο βασικός όρος στα two-way contracts είναι οι παίκτες αγωνίζονται κυρίως στην G-League και όχι περισσότερες από 45 ημέρες στο ΝΒΑ. Ο Ελληνας παίκτης είναι όμως, πια κομμάτι του ΝΒΑ και αυτό τον νοιάζει.

Χαρούμενος για το deal του Κώστα Αντετοκούνμπο με τους Μάβερικς δήλωσε ο αδερφός του, Γιάννης.

«Είμαι τόσο περήφανος για αυτό το παιδί! Συγχαρητήρια για το two way contract που υπέγραψες με τους Ντάλας Μάβερικς. Ταβάνι σου είναι ο ουρανός νεαρό Freak! Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Είναι μόνο η αρχή», έγραψε στο Instagram ο 23χρονος σταρ των Μπακς.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…