Στους ανακριτές διαφθοράς Διώτης και Καπελέρης για τη λίστα Λαγκάρντ

Προθεσμία να απολογηθεί αύριο, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου του, ζήτησε και πήρε ο πρώην  επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης από…

diwths kapelerhs

Προθεσμία να απολογηθεί αύριο, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου του, ζήτησε και πήρε ο πρώην  επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης από τους ανακριτές διαφθοράς Χρήστο Παπακώστα και Δημήτρη Καβαλάρη, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ για τα μη πολιτικά  πρόσωπα. Σήμερα ωστόσο, ενώπιον των ανακριτών θα βρεθεί ο επίσης πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Καπελέρης.

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου σε σχέση με τους χειρισμούς τους στη λίστα Λαγκάρντ. Ο Ιωάννης Διώτης βαρύνεται επιπλέον και με την κατηγορία της νόθευσης εγγράφου. Το σκέλος της υπόθεσης που αφορά τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τα συγγενικά του πρόσωπα βρίσκεται στον Άρειο Πάγο.

Μετά την πρόταση του εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα που “έδειξε” παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών στο Ειδικό Δικαστήριο, η υπόθεση εκκρεμεί στο δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή του ή όχι.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…