Στους 88 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές – Στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών η έρευνα

Πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν, η μητέρα του πρώτου θύματος, του 6 μηνών βρέφους. Έτσι, οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά ανέρχονται πλέον στους 88. Ταυτόχρονα, η έρευνα για τις φονικές πυρκαγιές περνά στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

5b641c121dc52471468b4569

Νωρίτερα, η έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενημέρωσε για 87 νεκρούς.

Όπως ανακοινώθηκε από τη συγκριτική έρευνα του DNA ταυτοποιήθηκαν 81 θύματα της πυρκαγιάς, στα οποία προστίθενται οι 4 τραυματίες που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομεία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 85 νεκρούς που έχουν διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία τους.

διαβάστε ακόμα: Πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους

Υπάρχουν όμως και δύο σοροί οι οποίες παραμένουν αυταυτοποίητες. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορός ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά.

Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας δεν έχει ακόμα τελειώσει και αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί αύριο, αλλά οι ειδικοί δεν περιμένουν, όπως λένε, κάτι περισσότερο από τα ήδη υπάρχοντα.

Έρευνα για τις φονικές πυρκαγιές

Η έρευνα για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική της 23ης Ιουλίου 2018 περνάει στα χέρια και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος έχει τον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών.

Από σήμερα αναλαμβάνει την πολυεπίπεδη προκαταρκτική εξέταση, από κοινού με τη συνάδελφό του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, αν και από την πρώτη στιγμή είχε την εποπτεία της προκαταρκτικής εξέτασης δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης, αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την Πρωτοδικών Βάρβαρα Γνεσουλη, που την χειρίζεται έως τώρα.

Τέλος, ο κ. Ζαγοραίος έχει βαθμό αντεισαγγελέα Εφετών, γεγονός που πρακτικά σημαίνει η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…