Newsroom

Newsroom

Στους 304 οι νεκροί από τον ιό στη χώρα

Κατέληξε άνδρας 87 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες έμενε στο γηροκομείο στον Εύοσμο όπου εκδηλώθηκε εστία κορονοϊού. Το σύνολο των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 304.

COVID 4

Τη ζωή του έχασε νωρίτερα ένας 68χρονος αλβανικής καταγωγής, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Είχε εισαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε την ίδια μέρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από αρτηριακή υπέρταση.

Σημειώνεται ότι υψηλό αριθμό νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων (302) κορωνοϊού ανακοίνωσε και χθες Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Η ανησυχία των επιστημόνων μεγαλώνει λόγω της αύξησης κρουσμάτων και θανάτων από Covid-19, της αύξησης των νοσηλευομένων και των διασωληνωμένων, αλλά και ενόψει του ανοίγματος των σχολείων τη Δευτέρα.

 

Αποκάλυψη σοκ στη Formula 1: Έτοιμος να αποσυρθεί ο Λάντο Νόρις; – «Παλεύει» με την κατάθλιψη

lando noris

Αποκάλυψη σοκ στη Formula 1: Έτοιμος να αποσυρθεί ο Λάντο Νόρις; – «Παλεύει» με την κατάθλιψη

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren όπως αποκάλυψε συμπατριώτης του δημοσιογράφος, σκέφτεται σοβαρά να παρατήσει την…

Κατακραυγή για το Ισραήλ για τον «εφιάλτη» στη Γάζα – Μαζικές συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και ισραηλινή πρεσβεία (video)

palaistini1

Κατακραυγή για το Ισραήλ για τον «εφιάλτη» στη Γάζα – Μαζικές συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και ισραηλινή πρεσβεία (video)

Την ώρα που η Γάζα είναι αντιμέτωπη με το ανελέητο σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού, αντιδράσεις…