Έτοιμη για το χρυσό η Εθνική Πόλο Γυναικών στην Κίνα. Τι κι αν βρέθηκε στο -4 στα μέσα της τρίτης περιόδου, η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μία τεράστια εμφάνιση και έριξε στο… καναβάτσο την Ολλανδία, επικρατώντας με 15-13 στον ημιτελικό του World Cup!
Με τη Φωτεινή Τριχά να κάνει τη διαφορά σε επίθεση και άμυνα κερδίζοντας τον τίτλο της MVP και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ, το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη επέστρεψε από το 11-7 και θα διεκδικήσει την Κυριακή (20/4, 11:15) το χρυσό μετάλλιο, απέναντι στην Ισπανία ή την Ουγγαρία που παίζουν αργότερα στον δεύτερο ημιτελικό.
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία -Καλλιθέα: Η στιγμή της δολοφονίας του Αιγύπτιου – Έκανε live στο Facebook τη στιγμή που τον πυροβόλησαν (video-προσοχή σκληρές εικόνες)
Μονεμβασιά: «Ποιος χέστηκε για την πολιτιστική κληρονομιά» σχολιάζει η Έρη Ρίτσου για το τελεφερίκ