Newsroom

Newsroom

Στον Ταΰγετο κρυβόταν ο… «πατέρας Κλεομένης» – Ζούσε με ακολούθους του στον Άνω Μαχαλά Αλαγονίας

Είχε πάρει τα βουνά τελικά ο γραφικός αυτοαποκαλούμενος μοναχός όμως τελικά συνελήφθη στο σπίτι του παππού του

4824167

Ύστερα από ενάμιση χρόνο στην… «παρανομία» και μετά την ερήμην καταδίκη του για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017, ο αυτοαποκαλούμενος πατέρας Κλεομένης συνελήφθη τελικά σε χωριό στον Ταΰγετο.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, ο π. Κλεομένης κρυβόταν όλους αυτούς τους μήνες στο σπίτι του παππού του στον Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας, όχι μόνος του, αλλά με τους… ακολούθους του.

Αν και ο ίδιος δηλώνει μοναχός, η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία. Μάλιστα, τότε η Ιερά Σύνοδος είχε εκδώσει και ανακοίνωση όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του. Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας”.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας είχε καταδικάσει τον «Κλεομένη» σε φυλάκιση 18 μηνών επιβάλλοντάς του και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους.

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

καλλιανος

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος βιώνει τον δικό του «Γολγοθά»…