Newsroom

Newsroom

Στον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Μπιμπή το βραβείο Χορν

Στον Κωνσταντίνο Μπιμπή απονεμήθηκε το φετινό θεατρικό βραβείο "Δημήτρης Χορν", στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/5)στο θέατρο Χορν στην οδό Αμερικής.

5911d87a1dc524077e8b45a1

Πρόκειται για τον δέκατο έβδομο στην σειρά ηθοποιό, στον οποίο απονέμεται η διάκριση, ως αναγνώριση της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας της περασμένης θεατρικής περιόδου.

Ο Κων. Μπιμπής βραβεύθηκε για την ερμηνεία του στο έργο «Το δέντρο του Οιδίποδα» της Ομάδας Ιδέα, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (ΘΗΣΕΙΟΝ, Ένα Θέατρο για τις τέχνες ). Συνυποψήφιοί του για το βραβείο, ήταν οι ηθοποιοί Γιώργος Κατσής, Γιάννης Νιάρρος και Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

“Είναι τιμή να παραλαμβάνω αυτό το σπουδαίο βραβείο. Δεν έχω ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο να σας πω, μόνο ότι η συγκυρία της βράβευσης είναι ευτυχής γιατί η παράστασή μας “Το δέντρο του Οιδίποδα” μόλις επέστρεψε από την Πορτογαλία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη Ν. Κορέα” ανέφερε κατά τη βράβευση του ο Κων. Μπιμπής σημειώνοντας πως η θεατρική ομάδα Ιδέα ανέλαβε τη διαχείριση του Θεάτρου ‘Αλφα από τον Στέφανο Ληναίο.

Με τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν στο στήθος του -που του παρέδωσε ο περυσινός νικητής του βραβείου Αργύρης Πανταζάρας – ο νεαρός ηθοποιός ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και την ομάδα Ιδέα (Κώστα Γάκη και Αθηνά Μουστάκα) και αφιέρωσε το βραβείο στον δάσκαλο του Ανδρέα Μανωλικάκη.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…