Newsroom

Newsroom

Στον ρυθμό του καρναβαλιού η χώρα –Τουλάχιστον 30.000 άτομα στη νυχτερινή παρέλαση της Πάτρας (φωτος-βίντεο)

Όλη τη νύχτα συνεχίστηκε στην Πάτρα η γιορτή και η καρναβαλική διασκέδαση, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν σήμερα με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00 και την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στο μόλο της Αγίου Νικολάου. Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, οι οποίοι συμμετείχαν στη χθεσινή «ποδαράτη» παρέλαση, πλημμύρισαν το κέντρο της Πάτρας.

58b278511dc524da7e8b4588

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 το Σάββατο και στην κορυφή βρισκόταν ο βασιλιάς καρνάβαλος. Ακολουθούσαν το άρμα της βασίλισσας που φέτος είναι η ‘Αντρια Παναγιωτοπούλου, καθώς και τα υπόλοιπα καρναβαλικά άρματα του δήμου.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μέλη των 126 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού». Πολύχρωμες και πρωτότυπες στολές που χαρακτηρίζονται από φαντασία, ανατροπή και ευρηματικότητα, αντλούν τα θέματά τους τόσο από την πολιτική, όσο και από την καθημερινότητα.




Οι καρναβαλιστές, με τους δικούς τους φωτισμούς στις στολές τους και τα καπέλα τους, προσέφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, δίνοντας μεγαλοπρέπεια στην τελευταία νύχτα του πατρινού καρναβαλιού του 2017.



Παράλληλα, τα πεζοδρόμια της οδού Κορίνθου, όπως και η πλατεία Γεωργίου, κατακλύστηκαν από κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση και συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή της πόλης, αφού οι καρναβαλιστές κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο, να τους παρασύρουν στους ρυθμούς της χαράς και του κεφιού.



Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»