Στον Πειραιά πρώτος ο Μαρινάκης, στο Βόλο ο Μπέος και η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Θέλετε και σχόλιο;

Ο Γιάννης Μώραλης, ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, βγήκε πρώτος στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το ίδιο…

marinakis 4

Ο Γιάννης Μώραλης, ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, βγήκε πρώτος στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το ίδιο κι ο υπόδικος Αχιλλέας Μπέος στο Βόλο. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή, για την οποία έχει σχηματιστεί δικογραφία πως λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, παγιώνεται ως τρίτη πολιτική δύναμη στον τόπο.

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν τη χώρα. Ειδικά αν ισχύουν όσα κατάγγειλαν ο Θοδωρής Δρίτσας και Βασίλης Μιχαλολιάκος για όσα συνέβησαν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο δήμαρχος Πειραιά έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να ζητήσει από τον Αντώνη Σαμαρά να υπερασπιστεί τη ζωή και την ακεραιότητα τόσο του ίδιου όσο και των στελεχών του για την εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι τις 25 Μαΐου.

«Δοκιμάστηκε η αντοχή της δημοκρατίας. Χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο μέσο. Χρησιμοποίησαν απόλυτη βία και εκφοβισμό και έκαναν προεκλογική συγκέντρωση την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να ζητήσουν άδεια και χωρίς κάτι τέτοιο να επιτρέπεται. Ζητώ από τον πρωθυπουργό να προστατέψει τη σωματική μου ακεραιότητα αλλά και των συνεργατών μου. Δεν με άφησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας να μπω σε εκλογικά κέντρα. Δεν με άφησαν κάποιοι ζωηροί με μαύρα δερμάτινα μπουφάν. Δεν τους φοβόμαστε και πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα ανταποκριθούν», υποστήριξε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Από την πλευρά του, ο κ. Μώραλης απάντησε πως αυτά είναι συκοφαντίες και προβοκάτσιες. «Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε προβοκάτσιες», δήλωσε ο ίδιος  και κάλεσε τον κ. Μιχαλολιάκο να αποδεχτεί την επιλογή των Πειραιωτών.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους