Στον Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

Η ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε σήμερα την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

4860518

Oλοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός της περιουσίας του Mega με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτά το σύνολο της περιουσίας του πρώην κορυφαίου τηλεοπτικού σταθμού.

Με προσφορά 33.999.999 ευρώ η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega πέρασαν λοιπόν στην ALTER EGO. Η Κυπριακή εταιρεία  που κατέβηκε στον πλειστηριασμό κατέθεσε προσφορά  33.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του Μαρινάκη, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι Βαρδινογιάννης, Κυριακού και Σαββίδης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτά, λοιπόν, την ταινιοθήκη, η οποία περιλαμβάνει: γενικό αρχείο, ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), τηλεπαιχνίδια, μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).

Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάζονται και τα ιντερνετικά sites του σταθμού καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινιοθήκη Μega περιλαμβάνει συνολικά 44 χιλιάδες ώρες τηλεοπτικού περιεχομένου.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…