Στον κόσμο του ο Παρασκευόπουλος -Αδειάζει τον πρωθυπουργό για τα "κυκλώματα επίορκων δικαστών"

Απευθυνόμενος στον πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου του οποίου η πορεία έχει γίνει αντικείμενο πολλών δημοσιευμάτων όσον αφορά στην σχέση του με «ομάδες» στο χώρο της δικαιοσύνης ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος απαντά λες και ζει σε μια άλλη χώρα η οποία φημίζεται για την απονομή δικαιοσύνης της .

5788a7301dc524f51e8b470f

Την ώρα που ο χώρος της δικαιοσύνης βοά για το θέμα των επιόρκων δικαστών .Την ώρα που και ο ίδιο ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του συνέντευξη μίλησε ξεκάθαρα για επίορκους δικαστές ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν βλέπει τίποτα από όλα αυτά και νοιώθει την ανάγκη να μιλά με «νομική ορολογία».

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή για της κύρωσης της σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών για κυκλώματα στο χώρο της Δικαιοσύνης.

“Ο υπουργός Δικαιοσύνης τυγχάνει να μιλάει νομικά. Τα περί κυκλωμάτων δεν τα έχετε ακούσει από εμένα και δεν πρόκειται να τα ακούσετε από τον υπουργό Δικαιοσύνης”, ανέφερε ο κ. Παρασκευόπουλος. ” Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε εντολή, έδειξε το ενδιαφέρον του για το πρόβλημα και με ενέπνευσε για να προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ. Ο ρόλος μας είναι να μιλήσουμε με νομική ορολογία. Οι ευθύνες ερευνώνται. Μέχρι να καταλήξουμε σε καταδίκες υπάρχει τεκμήριο αθωότητας”, σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και κατέληξε: “Η υπόθεση είναι πολύπλοκη με πλήθος κατηγοριών και πλήθος κατηγορουμένων. Εφόσον γίνεται εξέταση ευθυνών θα απέχω από την διατύπωση οποιαδήποτε άλλης κρίσης και μάλιστα για υποθέσεις που έχουν χρωματίσει την πολιτική ιστορία του τόπου”.

Ο Παρασκευόπουλος αδειάζει τον πρωθυπουργό

Λίγες ώρες αργότερα σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται ξεκάθαρα στο θέμα της δικαιοσύνης και στους επίορκους δικαστές. Αναλυτικά στην συνέντευξη του στο Αλέξη Παπαχελά έστειλε σαφές μήνυμα για αυτοκάθαρση της Δικαιοσύνης από τους επίορκους δικαστικούς. Συγκεκριμένα είπε: «Στόχος είναι η ισότητα, η δικαιοσύνη, η αντιμετώπιση της διαφθοράς. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Η χώρα περνάει δύσκολα και είναι άδικο κάποιοι να “περνάνε ζάχαρη” έχοντάς τα κάνει πλακάκια με επίορκους δικαστικούς. Η Siemens πλήρωσε σε όλες τις χώρες. Στην Ελλάδα δεν πλήρωσε κανείς. Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη, αλλά όχι τους επίορκους δικαστικούς. Υπάρχει ανάγκη για αυτοκάθαρση στη Δικαιοσύνη».

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…