Στον εισαγγελέα 94 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναζητείται ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη - Πέντε νέες συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα - Ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα τέσσερις Έλληνες συλληφθέντες

EK - Νεα Φιλαδελφεια επεισοδια

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα Τετάρτη 94 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ λαμβάνεται γενετικό υλικό για εξέταση DNA από όλους, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη.

Την ίδια στιγμή ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν την Τρίτη οι τέσσερις Έλληνες εκ των 98 συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει (δυστυχώς κατόπιν εορτής) τους ελέγχους και τις προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από την χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί εντολές να εξετάζονται με προσοχή. Γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης προσήχθη στον συνοριακό σταθμό στην Κακαβιά ένας 20χρονος Κροάτης, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και κρατείται προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται στα προχθεσινά επεισόδια.

Επίσης, στους Ευζώνους συνελήφθησαν επτά Κροάτες που έφευγαν από την Ελλάδα. Σε βάρος τους δεν προέκυψαν στοιχεία για ανάμειξη στα προχθεσινά επεισόδια, αλλά στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν μαχαίρια, γι’ αυτό κρατούνται και θα οδγηθούν στον εισαγγελέα.

Επίσης, την Τρίτη στους Αμπελοκήπους έγιναν συνολικά εννέα προσαγωγές Κροατών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα των χούλιγκαν.

Συνελήφθησαν πέντε Κροάτες στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη πέντε Κροατών, ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με πλοίο με προορισμό το λιμάνι Μπάρι της Ιταλίας διαπιστώθηκε ότι οι πέντε Κροάτες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Οι αλλοδαποί κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή τους στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα ΑΕΚ – Δυναμό Ζάγκρεπ, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…