Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγούνται οι συλληφθέντες για την αιματηρή καραμπόλα

Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγούνται αυτή την ώρα ο συλληφθείς 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας και ο 42χρονος υπεύθυνος του έργου…

Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγούνται αυτή την ώρα ο συλληφθείς 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας και ο 42χρονος υπεύθυνος του έργου στο σημείο που έγινε η φονική καραμπόλα, με τελικό απολογισμό 5 νεκρούς και 31 τραυματίες.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες είναι βαρύ και ειδικά ο οδηγός, που αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης των εργασιών στην Εγνατία Οδό για λογαριασμό της ΔΕΗ, με τραγικό απολογισμό 5 νεκρούς και τους 29 τραυματίες, κατηγορείται για αδικήματα περί συγκοινωνιών.

Ο οδηγός υποστήριξε ότι υπερθερμάνθηκαν και άρπαξαν φωτιά τα φρένα του και σε συνδυασμό με το φορτίο των 20 τόνων και την κατηφόρα στο σημείο, δεν κατάφερε να αντιδράσει, ωστόσο ο ίδιος αναφέρει ότι το πρόβλημα με τα φρένα του είχε αρχίσει από πιο νωρίς να το αντιλαμβάνεται.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην 47χρονη βρεφονηπιοκόμο, που κατηγορείτο για ξυλοδαρμό και κακομεταχείριση…