Στον εισαγγελέα σήμερα ο Χρήστος Παππάς

Το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που καταζητείτο εδώ και 9 μήνες εντοπίστηκε στου Ζωγράφου - Τον φιλοξενούσε 52χρονη ομοϊδεάτισσά του

5f91bc6e825e6328003b8ce3

Στον Εισαγγελέα Εφετών θα οδηγηθεί σήμερα ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς, όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί.

Το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον φιλοξενούσε μία 52χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία, με ενεργό δράση στο χώρο της ακροδεξιάς. Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς είχε αλλάξει ελαφρώς την εμφάνισή του, καθώς είχε ξυρίσει το μούσι και είχε λίγα παραπάνω κιλά. Ο καταζητούμενος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής φέρεται να άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στους αστυνομικούς και ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Μάλιστα, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, και φέρεται να είπε στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής: «Εντάξει παιδιά, τελείωσε. Έρχομαι». Η Αντιτρομοκρατική, κατά πληροφορίες, γνώριζε εδώ και μέρες πού κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς και σχεδίαζε την επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ο Χρήστος Παππάς είχε «εξαφανιστεί» από τις αρχές του Οκτωβρίου του 2020, λίγο πριν από την ανακοίνωση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και της ποινής του ιδίου από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών (13 έτη) για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σημειωνέται πως ο χρυσαυγίτης Χ. Παππάς είχε δηλώσει ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, έχοντας αρνηθεί επίσης να εκτίσει την ποινή του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…