Newsroom

Newsroom

Στον Εισαγγελέα το οπτικοακουστικό υλικό με τις απειλές του Κασιδιάρη σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας

Υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, το οπτικοακουστικό υλικό, που προβάλλεται από χθες σε διάφορα Μ.Μ.Ε. και απεικονίζει…

kasidiaris

Υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, το οπτικοακουστικό υλικό, που προβάλλεται από χθες σε διάφορα Μ.Μ.Ε. και απεικονίζει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.

Υπενθυμίζουμε, ότι αντίστοιχες σκηνές “απείρου κάλλους”, εκτυλίχθηκαν και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής απαγόρευσαν σε συνεργείο της Νέας Τηλεόρασης να τραβήξει πλάνα και δηλώσεις των στελεχών του κόμματος, παρά την προαναγγελθείσα συνέντευξη τύπου από το ίδιο το κόμμα.

Παράλληλα, περικύκλωσαν με απειλητικές διαθέσεις και ύβρεις τον συνάδελφο Γ. Αγγελάκη, ο οποίος ως διαπιστευμένος δημοσιογράφος και με την έγκριση του Αστυνομικού Διευθυντή, έπαιρνε φωτογραφίες και πλάνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο συνάδελφος στέκονταν μπροστά από την αστυνομική κλούβα, σε μεγάλη απόσταση από τη ολιγάριθμη συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής.

Απρόκλητα και με ύβρεις βουλευτές και μέλη της οργάνωσαν έσπευσαν να περικυκλώσουν τον συνάδελφο και να απαιτήσουν να διαγράψει τις φωτογραφίες, μπροστά στα κατάπληκτα μάτια δημοσιογράφων και αστυνομικών!

Άξιο απορίας είναι το γεγονός, γιατί οι βουλευτές και τα στελέχη ενός κοινουβουλευτικούτος, “φοβούνται” (;) τον φωτογραφικό φακό.

Σε απόπειρα του Αστυνομικού Διευθυντή να απεγκλωβίσει τον συνάδελφο-δημοσιογράφο, βουλευτής κινήθηκε απειλητικά, σήκωσε το χέρι του και του είπε: “Μακριά τα χέρια σου από εμένα, ρε”!!

Ύβρεις, σαρκαστικά σχόλια και απειλές, δέχτηκε και η συντάκτης του παρόντος…

Κατερίνα Πολύζου
http://www.neatv.gr