Στον εισαγγελέα η ηθοποιός που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από τον Φιλιππίδη

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός Α.Γ. η οποία πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού σε βάρος της από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

1 47 2

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός Α.Γ. η οποία πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταγγείλει στο documentonews.gr απόπειρα βιασμού σε βάρος της από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.  Η νεαρή ηθοποιός φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να επιβεβαίωσε στον εισαγγελέα τα όσα συγκλονιστικά είχε καταγγείλει στο documentonews.gr σχετικά με όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2014 στο αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού στο Παλαιό Ψυχικό. 

Ότι δηλαδή η ίδια βρέθηκε μαζί του προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Με το πρόσχημα ότι θα την πάει σπίτι την οδήγησε στο Παλαιό Ψυχικό σε δρόμο που ήταν αδιέξοδο. Εκεί σύμφωνα πάντα με όσα καταγγείλει ο Φιλιππίδης φέρεται να «κλείδωσε» την πόρτα του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει. Παρά το γεγονός ότι η ίδια ζητούσε να σταματήσει, δεν την άκουσε. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αυνανιστεί μπροστά της. Της φώναζε «πάρτον στο στόμα». 

«Στην αρχή του άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο.’ Πάρτον ! Πάρτον στο στόμα’, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα» ανέφερε στην καταγγελία της.

Αυτή εξακολούθησε να αντιδρά και να αρνείται.  Τότε ο ηθοποιός την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο βρίζοντας τη.

«Άντε γ…., που θες και ρόλο» φέρεται να της είπε ενώ την παράτησε και έφυγε. 

Καλείται ως ύποπτος για εξηγήσεις

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη υπάρχουν στα χέρια των εισαγγελικών αρχών δύο ακόμη καταγγελίες. Η μία για τετελεσμένο βιασμό που φέρεται να έγινε το 2008 και η άλλη για απόπειρα βιασμού, το 2010 σε βάρος νεαρής ηθοποιού μέσα στα καμαρίνια του θεάτρου. Πρόκειται για την καταγγελία που έχει φτάσει στο ΣΕΗ και είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, με ανατριχιαστικές περιγραφές από τη νεαρή ηθοποιό για όσα βίωσε. Το καταγγελθέν εγκληματικό περιστατικό φέρεται να είχε σημειωθεί τον Φεβρουάριο του 2010. Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει παραγραφεί. Ήταν η περίοδος που η νεαρή ηθοποιός έψαχνε για δουλειά και ένας δικηγόρος μεσολάβησε στον Π. Φιλιππίδη. Όπως ακριβώς συνέβη και με την Α.Γ. το καλοκαίρι του 2014.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται μάλιστα να κληθεί σύμφωνα με πληροφορίες ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις.

Πηγή: Documento

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός