Στον δικό του κόσμο… ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ασφυξία που έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία

Την ώρα που το ΕΣΥ αδειάζει και οι ΜΕΘ παθαίνουν ασφυξία από την απόφαση της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι  όλα είναι υπό έλεγχο 

5364731

Οι ταυτόχρονες παραιτήσεις που υπέβαλαν όλοι οι εντατικολόγοι γιατροί της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς όπως δηλώνουν είναι εξουθενωμένοι σωματικά, κι έχοντας εξαντλήσει κάθε μέσο για να λυθεί το πρόβλημα της ΜΕΘ, φαίνεται ότι δεν συγκίνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός φάνηκε υπεραισιόδοξος με την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεια. Ειδικότερα, κατά την είσοδό του στο υπουργείο στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει αν τον ανησυχεί την κατάσταση που επικρατεί στα -ήδη τραγικά υποστελεχωμένα- νοσοκομεία της χώρας, μετά την αναστολή χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών.

 
Ο ίδιος απάντησε λακωνικά ότι «Όλα είναι υπό έλεγχο».

Κι όλα αυτά όταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΠΟΕΔΗΝ περίπου 10.000 υγειονομικοί μπαίνουν σε αναστολή εργασίας και φαίνεται ένα νέο πανδημικό κύμα να βρίσκεται προ των πυλών.

 

Η Αγγελοπούλου αδειάζει… Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ

Tην ίδια στιγμή η Γιάννα  Αγγελοπούλου αδειάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι οι ΜΕΘ που δώρισε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένουν ανενεργές, την ώρα που η χώρα μας έχει μπει για τα καλά στο τέταρτο κύμα της πανδημίας και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Πιο συγκεκριμένα, εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι εν λόγω ΜΕΘ παραμένουν ανενεργές. «Περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημαντικό» τόνισε, μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». «Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση», προσέθεσε.

Τώρα πως είναι δυνατόν άραγε να βρίσκεται υπό έλεγχο μία κατάσταση κατάρρευσης των ήδη – τραγικά υποστελεχωμένων- νοσοκομείων της χώρας ενόψει ενός νέου πανδημικού κύματος, μόνο ο πρωθυπουργός το ξέρει

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…