Newsroom

Newsroom

Στον ΑΝΤ1 το Euro2020 – Απομακρύνεται συνολικά από το ποδόσφαιρο η ΕΡΤ;

Θα είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά που δεν θα μεταδώσει η ΕΡΤ

AP 16265472537585

Στον ΑΝΤ1 θα προβληθεί τελικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2020, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Τζώρτζης Ποφάντης.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το digitaltvinfo.gr, επιβεβαιώθηκε από τον Τζώρτζη Ποφάντη, γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, η απόκτηση από το κανάλι του Αμαρουσίου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Euro 2020. 

Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς που θα μεταδοθεί στην Ελλάδα από ιδιωτικό κανάλι, καθώς μέχρι σήμερα, όλα τα Μουντιάλ και τα Euro έχουν μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν ήρθε… ουρανοκατέβατη. Πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δηλώσει (από τον «αέρα» της ΕΡΤ μάλιστα), ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΕΡΤ να απομακρυνθεί συνολικά από την προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων.

«Γενικά στο ποδόσφαιρο και τις μεγαλύτερες αγορές επικρατεί μια τάση κεντρικής διαχείρισης και εμπλοκής καναλιών που έχουν συνδρομητές οι οποίοι πληρώνουν για να έχουν αυτό το προϊόν. Αν υπάρχει κεντρική διαχείριση, αν υπάρχει ενδιαφέρον των ομάδων να βρουν μια στέγη άλλη σε κάποιο άλλο ιδιωτικό κανάλι από την αγορά, με ένα κόστος ανταγωνιστικό που δεν μπορεί να προσφέρει η ΕΡΤ τότε θα μπορεί να πάει όλο το ποδόσφαιρο ενδεχομένως σε ένα άλλο κανάλι. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες εδώ είμαστε να το δούμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…