Newsroom

Newsroom

Στον ανακριτή σήμερα η Εύη Βατίδου που κατηγορείται για τραυματισμό ζευγαριού σε τροχαίο

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα η Εύη Βατίδου στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τροχαίο περιστατικό στην Γλυφάδα.

Εύη Βατίδου τροχαίο

Για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, απολογείται στις 11 στον ανακριτή η Εύη Βατίδου, η οποία παραμένει κρατούμενη.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατηγορείται ότι κυνήγησε οδηγό μηχανής στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, καθώς φέρεται να της προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητό της.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, ανέφερε ότι πρώην σύζυγός του «εδέχθη επίθεση» την ώρα που επέστρεφε σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα, «από έναν που επέβαινε σε μοτοσικλέτα».

«Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε ο Αλέξης Κούγιας και υποστήριξε ότι «έβγαλε το κράνος του, άρχισε να χτυπά με το κράνος το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη, τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία και όταν κατάλαβε ότι (σ.σ. η Εύη Βατίδου) παίρνει την αστυνομία ανέβηκε πάνω στη μηχανή και έφυγε».

Ο ποινικολόγος ανέφερε ακόμα, πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας ή ήταν κρυμμένος, παρατήρησε ότι η Εύη Βατίδου τον ακολουθούσε, «την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να την ακολουθήσει και εκεί πάνω στα κατσάβραχα η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός, δεν έχει τίποτα».

Ο δικηγόρος του 59χρονου οδηγού της μηχανής και της 57χρονης που επέβαινε στη μοτοσικλέτα υποστήριξε ότι η Εύη Βατίδου εμβόλισε τη μοτοσικλέτα με πρόθεση να τους χτυπήσει κάνοντας λόγο για μια εγκληματική συμπεριφορά.