Στον ανακριτή ο Τομπούλογλου-Εκτός Εθνικής Τράπεζας με απόφαση Τουρκολιά

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 12:30 ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Χάρης Τομπούλογλου προκειμένου να απολογηθεί απολογηθεί…

tobouloglou 0

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 12:30 ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Χάρης Τομπούλογλου προκειμένου να απολογηθεί απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για απόπειρα εκβιασμού κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια και παθητική δωροδοκία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπενθυμίζεται ότι o κ. Τομπούλογλου συνελήφθη την Τρίτη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 25.000 ευρώ, προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του νοσοκομείο μετά από διαγωνισμό. Ο κ. Τομπούλογλου είχε ζητήσει την Τετάρτη προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Να σημειωθεί ότι εκτός Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να βρεθεί ο Χάρης Τομπούλογλου, μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη μίζα ύψους 25.000 ευρώ. Ήδη ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ, Αλέξανδρος Τουρκολιάς έδωσε εντολή να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για την απομάκρυνσή του από τον όμιλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τομπούλογλου είναι χαμηλόβαθμος υπάλληλος της Εθνικής και ήταν και συνδικαλιστικό στέλεχος στο σωματείο των μη πτυχιούχων υπαλλήλων της τράπεζας.

.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…