Στον ανακριτή ο Μπόρις Κλέιμαν, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης

Τι κατέθεσε η μαθήτρια από το Βέλγιο στην αστυνομία

ΕΚ - Κλειμαν

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 33χρονος Ισραηλινός πρώην, πλέον, τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Η πλευρά του 33χρονου υποστηρίζει ότι ο Κλέιμαν είναι αθώος, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον καταγγελλόμενο βιασμό. Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί σε τρεις εβδομάδες, ενώ έχει ζητηθεί και δείγμα DNA από τον πρώην πλέον, τερματοφύλακα του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, με την καταγγέλλουσα από το Βέλγιο να έχει επισκεφθεί το μέρος στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παρέα της ανήλικης ενεπλάκη σε καυγά με τον ποδοσφαιριστή όταν η 17χρονη τους είπε τι συνέβη. Η αστυνομία προσήγαγε τον Κλέιμαν και 8 Βέλγους που ήταν στην παρέα της ανήλικης.

Οι αρχές έχουν καταγράψει την κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας, η οποία για το περιστατικό είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι προσκλήθηκε στο VIP τμήμα του μπαρ το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. «Εκεί άρχισε να με κερνάει σφηνάκια και στη συνέχεια με άγγιξε στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο»ανέφερε χαρακτηριστικά, καταγγέλλοντας ότι όταν ξαναγύρισε στον χώρο, ο Κλέιμαν την πλησίασε ξανά και την κακοποίησε σεξουαλικά.