Newsroom

Newsroom

Στον "αέρα" το HellasJournal.Com

Το Μignatiou.Com, γίνεται HellasJournal.Com, με μοναδική πρόθεση να δώσει ελεύθερη φωνή και βήμα στον απανταχού Ελληνισμό.

5a9269571dc524557f8b456b

Ο ιδρυτής Μιχάλης Ιγνατίου, ξεκινά αυτή την φιλόδοξη, αλλά απαραίτητη σε αυτή την κρίσιμη εποχή, προσπάθεια, πλαισιωμένος από μια ομάδα δημοσιογράφων, φίλων και αναλυτών, που συμμερίζονται το μεράκι και την αγάπη, για την έγκυρη, όλων των απόψεων, χωρίς καμία λογοκρισία, ενημέρωση.

Πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια, ξεκίνησε με έδρα την Ουάσιγκτον, και εν μέσω της δεινής οικονομικής κρίσης, στην Ελλάδα και την Κύπρο, η προσπάθεια της ιστοσελίδας Μignatiou.Com. Άρχισε σαν προσωπικό «μπλόκ» του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου και εξελίχθηκε σε ιστοσελίδα.

Μέσα σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο και για τις δυο χώρες, η ιστοσελίδα, κινήθηκε πάνω στη λογική ενός βήματος ενημέρωσης με εθνική αποστολή. Βασική έγνοια του ιδρυτή της ήταν τα εθνικά θέματα, από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο, από τα Σκόπια μέχρι την Αλβανία, όπου δεινοπαθεί η ελληνική μειονότητα.

Όλο αυτό το διάστημα, με πολύ προσωπική προσπάθεια, αλλά και με τη στήριξη φίλων, και συναδέλφων, η ιστοσελίδα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ελεύθερο βήμα, στο οποίο, χωρίς καμία λογοκρισία, δημοσιογράφοι, αναλυτές, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες, άνθρωποι με καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και απλοί πολίτες, εκφράζουν τη γνώμη τους, παραθέτουν απόψεις, σχολιάζουν, διαφωνούν, και πάνω από όλα παρέχουν πληροφόρηση. Παράλληλα πρόσφερε έγκυρη ενημέρωση με πολλές αποκαλύψεις.

Το Μignatiou.Com, γίνεται HellasJournal.Com, με μοναδική πρόθεση να δώσει ελεύθερη φωνή και βήμα στον απανταχού Ελληνισμό. Βασική και μοναδική επιδίωξη, να αποκτήσει ο Ελληνισμός το βήμα του, τη φωνή του, χωρίς φίλτρα και απόλυτη ελευθερία σκέψης και έκφρασης. Σε αυτή την ιστοσελίδα η λογοκρισία είναι άγνωστη λέξη.

Εδώ και δύο μέρες το HellasJournal.Com, βρίσκεται κοντά σας με έγκυρη και όσο το δυνατόν, άμεση ενημέρωση. 

 Από την μεριά μας ευχόμαστε να είναι «καλοτάξιδο» !

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…