Newsroom

Newsroom

Στόματα ερμητικά κλειστά… στη ΝΔ για Λούλη

Την πάγια τακτική της τηρεί για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με αποκαλύψεις που αφορούν στελέχη της. 

3961841

Μετά τα όσα αποκάλυψε σήμερα, Σάββατο (27/7) η «Εφημερίδα των Συντακτών» για τους ύμνους του νέου γενικού γραμματέα Τουρισμού, Κωνσταντίνου Λούλη, στη χούντα αλλά και την προσπάθεια εξωραϊσμού της διακυβέρνησης από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, άπαντες στην ΝΔ τηρούν   σιγή ιχθύος…

Εκείνος που δεν κράτησε το στόμα του κλειστό… ήταν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Λούλης που  με δήλωσή του κάνει λόγο για «ψυχρή αποτύπωση» της ελληνικής ιστορίας στο βιβλίο του, αλλά δεν λέει κουβέντα για την ταμπακέρα, δηλαδή τη σχέση του με τον πραξικοπηματία και ηγέτη της δικτατορίας, Γεώργιο Παπαδόπουλο, αλλά και όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που αναφέρει σ’ αυτό. 

Ολόκληρη η δήλωση του Κ. Λούλη

«Όσοι μου ασκούν κριτική, προφανώς δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου που συνιστά μια ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει και την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών. Τους όψιμους επικριτές μου, τους παραπέμπω στις δέκα τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Εκεί θα βρουν 60 εγκωμιαστικά σχόλια για την αντικειμενική αποτύπωση των ιστορικών γεγονότων από εκπροσώπους ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ. Νίκος Τόσκας και Γιάννης Καραγιάννης».

Σημειώνεται πως με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποπέμψει από το κυβερνητικό σχήμα τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη, υποστηρίζοντας, κάνοντας λόγο για «πρόκληση για τη Δημοκρατία μας».