Στοχοποιεί το Documento o Κυρανάκης: «Το βρώμικο παρασύστημα γέμισε το διαδίκτυο με ψευδείς δηλώσεις μου»

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης απάντησε για ένσημά του, για το αν μπήκε με μειωμένα μόρια στο Πανεπιστήμιο και αν πέρασε χαριστικά μαθήματα λόγω ΔΑΠ. Επιπλέον επιτέθηκε στο Documento χαρακτηρίζοντας το βρώμικο παρασύστημα που έχει  μόνιμο στόχο να δημιουργεί μίσος απέναντί του.

ek kyran 1

Σε μια ανάρτηση μανιφέστο…, ο  βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε μια προσπάθεια να σώσει ότι σώζεται τέλος πάντων… από  τις δηλώσεις του-και τον χαμό που έγινε- για την ανεργία των νέων. Ο βουλευτής της ΝΔ, ξεκινά στην ανακοίνωσή του απαντώντας στους επικριτές που τον ήθελαν “να μπαίνει στη Νομική με μειωμένα μόρια λόγω εξωτερικού”. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ανέφερε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της μητέρα τους ως υπαλλήλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έζησαν αρκετά χρόνια στο εξωτερικό ενώ μετά από μια σύντομη επιστροφή στην Ελλάδα, “αναγκάστηκε να επιστρέψει στο European School of Brussels”.

Στη συνέχεια αφού ο κ. Κυρανάκης αναλύει πως αρίστευσε στις εισαγωγικές του εξετάσεις που δίνουν για συνέντευξη στα κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, όπως λέει ο ίδιος “ήταν συνειδητή μου επιλογή και όνειρό μου να μπω στη Νομική Αθήνας. Ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου, μου είχε λείψει η Ελλάδα. Και τότε ήθελα να γίνω δικηγόρος”. 

Ενώ όσο αφορά για το που δούλεψε και πόσα ένσημα έχει, ο βουλευτής της ΝΔ, επιτέθηκε τόσο στο Documento όσο και στην Εφσυν χαρακτηρίζοντας της παρασύστημα που βομβάρδισε το διαδίκτυο που σκοπό είχαν να  δημιουργήσουν μίσος απέναντι του.
Χαρακτηριστικά ανέφερε, προσκομίζοντας και τα ανάλογα εξώφυλλα από τις εφημερίδες στην ανάρτηση του: Η θύελλα που ξέσπασε από αυτήν την αυτονόητη δήλωση, ήταν δυσανάλογη και ασύμμετρη. Το βρώμικο παρασύστημα που με μόνιμο στόχο να δημιουργεί μίσος απέναντί μου έκανε τα εξής:

Την πρώτη μέρα με δημοσιεύματα και δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του Α. Τσίπρα γέμισαν το διαδίκτυο με ψευδείς δηλώσεις τύπου “Κυρανάκης: Οι άνεργοι φταίνε που είναι άνεργοι”.

Την δεύτερη μέρα το ίδιο παρασύστημα βομβάρδισε το διαδίκτυο με φράσεις τύπου “Που έχει δουλέψει ο Κυρανάκης; Δεν έχει ούτε ένα ένσημο”. Μέχρι και τον παππού μου και τη μάνα μου ειρωνεύονταν. Αυτό είναι το επίπεδο πολιτικής κριτικής που τους έχει μάθει η Κουμουνδούρου να κάνουν.

Την τρίτη μέρα, και αφού έχω ερωτηθεί από αρκετούς δημοσιογράφους πού έχω δουλέψει, η γραμμή άλλαξε: “Τελικά μάθαμε που δούλευε ο Κυρανάκης” αλλά ας το κανιβαλίσουμε και αυτό. “Δεν είναι κανένα παράσημο να έχεις 10 χρόνια ένσημα πριν τα 30, υποχρέωσή σου είναι”. Το διάβασα και αυτό.

Την επόμενη μέρα και αφού το κλίμα μίσους έχει διαμορφωθεί όπως το σχεδίασαν, μέσα στα πολλά υβριστικά και χυδαία που διάβασα, δέχθηκα ένα σχόλιο που όμοιό του δεν έχω διαβάσει ποτέ, ούτε στα χειρότερα οπαδικά συνθήματα.

Πιθανώς να είναι κάποιος άνεργος νέος, που σε κάποια ιστοσελίδα να διάβασε “Εξαιτίας του βολεμένου Κυρανάκη δεν θα βρεις ποτέ δουλειά”. Πιθανώς και όχι, δεν γνωρίζω ούτε θέλω να γνωρίσω τον “άνθρωπο” που έγραψε κάτι τέτοιο και κοιμάται ήσυχος.

Φυσικά το μανιφέστο… από το «παιδί του λαού» δεν τελειώνει εδώ, καθώς  το αυτοαναφορικό του χαρακτήρα του και τα “εγώ” του κειμένου δεν έχουν τελειωμό και όπως ο ίδιος σημειώνει στο τέλος… προχωράει-πιθανόν-δίνοντας νέες κατευθυντήριες οδηγίες προς νέους.

Ολόκληρη η  ανάρτηση του εδώ:

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…