Newsroom

Newsroom

Στοχοποίηση φοιτητή από την ΕΛΑΣ καταγγέλλεται στη Θεσσαλονίκη (video)

Σοβαρή καταγγελία από τον Χρήστο Αβραμίδη

5630391

Τη στοχοποίηση ενός συγκεκριμένου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από την ΕΛΑΣ, καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, μετά τη σύλληψή του κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας φοιτητών για τη συνεχιζόμενη και προκλητική παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ένας φοιτητής ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας σε αντίστοιχη διαδήλωση και έφερε το περιστατικό στο φως της δημοσιότητας, σήμερα απομονώθηκε ανάμεσα σε άλλους 200 συναδέλφους του και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, 10 Μαΐου 2022 ο συγκεκριμένος φοιτητής είχε καταγγείλει στον Χρήστο Αβραμίδη ότι άνδρες της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έριξαν δακρυγόνα με φυσούνα κατευθείαν στο πρόσωπό του, ένω δίπλα του έσκασε και μία βόμβα κρότου-λάμψης. Παράλληλα είχε καταγγείλει ότι ένας αστυνομικός τον χτύπησε με το γκλοπ στον αυχένα. Ο φοιτητής τότε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το σχετικό βίντεο είχε δημοσιεύσει τότε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης.

Σήμερα ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο δημοσιογράφος, ο ίδιος φοιτητής ξεχωρίστηκε από την ΕΛΑΣ ανάμεσα σε 200 άλλους φοιτητές και συνελήφθη.

Η ανάρτηση του Χρ. Αβραμίδη έχει ως εξής:

 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…