Newsroom

Newsroom

Στο Χονγκ Κονγκ θα πάει, στη Βουλή όμως δεν πατάει ο Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκρινε σκόπιμο να παρευρεθεί στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για ζητήματα Δικαιοσύνης και διαπλοκής, όμως δεν ισχύει και το ίδιο για το Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδρίο (19th Annual Asian Investment Conference) που θα διεξαχθεί στο Χονγκ Κονγκ.

56fe85e51dc524433c8b4841

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έδωσε το «παρών» στην πολυσυζητημένη συζήτηση στην Ολομέλεια της Τρίτης, αν και πολλά απ’ όσα ειπώθηκαν αφορούσαν τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, την Πέμπτη 7 Απριλίου θα είναι ομιλητής στο προαναφερθέν συνέδριο, με την παρέμβασή του να έχει τίτλο: «Ποιος ο ρόλος της Ελλάδας στον προσδιορισμό του Eυρωπαϊκού μέλλοντος;».

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότερες από 2.800 προσωπικότητες και ανάμεσα στους ομιλητές είναι πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες, κεντρικοί τραπεζίτες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και οικονομολόγοι.

Συνεργάτες από το στενό κύκλο του Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας στην ερώτηση γιατί ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλησε να παρευρεθεί σε μια τόσο σημαντική συνεδρίαση, είπαν στο koutipandoras.gr πως όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πηγαίνουν σε κάθε συζήτηση της Βουλής.

«Το αν παρίσταται ή όχι στην αίθουσα ένας πρώην πρωθυπουργός, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί ή δεν έχει πλήρη εικόνα της συνεδριάσεως» τόνισαν.