Στο τρένο για Κίεβο Μακρόν, Ντράγκι και Σολτς

Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες επιβιβάστηκαν σε ειδικό τραίνο στην Πολωνία και αναμένεται να φτάσουν αργότερα σήμερα στην Ουκρανία

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι επιβιβάστηκαν σε ειδικό τραίνο και κατευθύνονται προς το Κίεβο, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά και γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες επιβιβάστηκαν σε ειδικό τραίνο στην Πολωνία και αναμένεται να φτάσουν αργότερα σήμερα το πρωί στο Κίεβο της Ουκρανίας, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο ZDF και την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία των τριών ανδρών μέσα από το τραίνο.

Στο Κίεβο, σύμφωνα με το ZDF, οι τρεις ηγέτες θα έχουν αργότερα σήμερα Πέμπτη συνάντηση με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ανακοίνωσε εξάλλου χθες ότι έχει προσκληθεί στις προσεχείς συνόδους κορυφής της Ομάδας των Επτά και του ΝΑΤΟ.

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

«Είναι επιτακτικό να αποκαλέσουμε το αφγανικό καθεστώς αυτό που πραγματικά είναι: ένα καθεστώς απαρτχάιντ βασισμένο…

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών των οχημάτων χρειάστηκε να επιχειρήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 6…

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει από τις 9:00 και μέχρι νεωτέρας ενώ ο…