Στο «στόχαστρο» του Τσαβούσογλου και ο αγώνας ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα οι Τούρκοι, καθώς μετά τις προκλήσεις στο Ανατολικό Αιγαίο, μεταφέρουν την ένταση στο  παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, για τα προκριματικά του Champions League.

turkish foreign minister mevlut cavusoglu. ap

Μεγάλες προεκτάσεις φαίνεται πως δίνουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεσίκτας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Τουρκίας παρουσιάζουν σήμερα ακόμα και δήλωση του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφορικά με το παιχνίδι της Τούμπας!

Συγκεκριμένα, δυο μέρες πριν την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, η εφημερίδα «Milliyet» αποκαλύπτει συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Μπεσίκτας και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Στο ρεπορτάζ της, σημειώνει πως: «το υπουργείο εξωτερικών βγήκε μπροστά μετά τα προβοκατόρικα μηνύματα από την… άλλη πλευρά (σ.σ. στέκεται στο μήνυμα-νίκης του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες), πριν το παιχνίδι με την Μπεσίκτας».
Μάλιστα, συμπληρώνει πως: «ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του έδωσε το μήνυμα: “Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη”».

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζει πως: «Φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα».
 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…