Στο στόχαστρο των Βρετανών ο Μπόρις Τζόνσον για τις πολυτελείς διακοπές του στην Καραϊβική

Έπειτα από τη νίκη του στις εκλογές του Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας επέλεξε να... απολαύσει την νίκη του κάνοντας χλιδάτες διακοπές  στην Καραϊβική μετά της συζύγου του, που στοίχησαν 17.900 ευρώ.  

ap vonbf

Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία με τις χλιδάτες διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Καραϊβική;. Άπαντες αναρωτιούνται ποιος πλήρωσε τις πολυτελείς χριστουγεννιάτικες διακοπές του Βρετανού πρωθυπουργού. Οι Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς επέλεξαν το ιδιωτικό νησί Μιστίκ, που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για αρκετά μέλη του διεθνούς τζετ σετ. Όπως έγινε γνωστό, η παραμονή του ζεύγους Τζόνσον στο νησί που βρίσκεται στον Άγιο Βικέντιο και Γρεναδίνες, κόστισε 17.900 ευρώ, με τους Εργατικούς να αναρωτιούνται από που προήλθαν αυτά τα χρήματα, απειλώντας μάλιστα τον Τζόνσον για διεξαγωγή κοινοβουλευτικού ελέγχου. 

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτε σκιώδες στις ολιγοήμερες διακοπές του και πως τα χρήματα προήλθαν από τον Ντέιβιντ Ρος, συνιδιοκτήτη εταιρείας διανομής κινητών τηλεφώνων και χορηγό του κόμματος των Συντηρητικών. Πάντως, έχουν εμφανιστεί ορισμένα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο που αναφέρουν ότι ο Ρος δεν έκανε τίποτε άλλο από το να βοηθήσει τον Τζόνσον να βρει το καλύτερο κατάλυμα για εκείνον και τη σύζυγό του, δίχως να τους κάνει δώρο τα… έξοδα διαμονής.

Μάλιστα, η πληροφορία αυτή φέρεται να έχει προέλθει από τον εκπρόσωπο Τύπου του Ντέιβιντ Ρος. Φυσικά, λόγω του σάλου που ξέσπασε, ο συνεργάτης του χορηγού των Συντηρητικών διευκρίνισε μεν πως όντως δόθηκαν χρήματα από τον ίδιο στον Τζόνσον, με τους Εργατικούς να καλούν τον Τζόνσον για… εξηγήσεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του.

«Ο Ρος διευκόλυνε μια διαμονή για τον Τζόνσον στο Μιστίκ ύψους 15.000 λιρών. Πρόκειται, επομένως, για μία παροχή σε είδος εκ μέρους του Ρος στον Τζόνσον και η δήλωση του Τζόνσον στη Βουλή των Κοινοτήτων είναι ακριβής», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρος.  
 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…