Στο σπίτι του μέσα δολοφονήθηκε ο ηλικιωμένος και τεμαχίστηκε-Γνώριζε τον φονιά του!

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Συνταρακτικές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας στο Αιγάλεω σε βάρος ενός 84χρονου…

250914214042 2715

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Συνταρακτικές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας στο Αιγάλεω σε βάρος ενός 84χρονου συνταξιούχου μαραγκού. Τα στοιχεία του θύματος ταυτοποιήθηκαν χθες το απόγευμα όταν η κόρη του θύματος που ανησυχούσε που δεν είχε νέα του πατέρα της επί ένα 24ωρο πήγε στην Αστυνομία να αναγγείλει την εξαφάνιση του.

Εκεί οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι ίσως ο εξαφανισθείς να ήταν το θύμα της φρικτής δολοφονίας και ζήτησαν από την κοπέλα να πάει στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Στα γραφεία του «Ανθρωποκτονιών» οι αστυνομικοί έδειξαν ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του θύματος στην κόρη αλλά και σε άλλους συγγενείς που κλήθηκαν και όλοι τους αναγνώρισαν στο πρόσωπο του άγρια δολοφονημένου ηλικιωμένου τον άνθρωπό τους. Αν και για την Αστυνομία υπάρχει επισήμως ταυτοποίηση πλέον των στοιχείων του θύματος, ωστόσο ελήφθη και δείγμα DNA για περαιτέρω ταυτοποίηση.

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο 24ωρα όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για περιστατικό πυρκαγιάς σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Μούδρου και Σαράφη στο Αιγάλεω. Εκεί, έντρομοι οι πυροσβέστες ανακάλυψαν πως μέσα σε μία σακούλα σκουπιδιών βρίσκονταν ανθρώπινα μέλη και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Το θύμα είχε τεμαχιστεί από την μέση και πάνω και στα άκρα και έλειπαν εντελώς τα χέρια από τους καρπούς και κάτω με προφανή στόχο του δράστη ή των δραστών, την εξαφάνιση των στοιχείων του θύματος.

Η αρχική εκτίμηση των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ότι η δολοφονία του θύματος είχε γίνει σε κοντινή απόσταση επιβεβαιώθηκε και μάλιστα οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι από τα ευρήματα που ανακάλυψαν στο σπίτι του θύματος, πως η φρικτή δολοφονία και ο τεμαχισμός του θύματος έγινε εκεί, δηλαδή μόλις 100 μέτρα από το σημείο που βρίσκεται ο κάδος.

Χθες το βράδυ από την Ασφάλεια πέρασαν για κατάθεση όλοι οι συγγενείς του θύματος και πολλοί κοντινοί του φίλοι και γνωστοί. Αν και δεν έχει εγκαταλειφθεί κανένα ενδεχόμενο από την Αστυνομία, ωστόσο φαίνεται να απομακρύνονται οι υποψίες από τον συγγενικό κύκλο του θύματος, καθώς δεν φαίνεται να είχε ιδιαίτερες προστριβές με κανέναν και να επικεντρώνονται οι έρευνες στον κύκλο γνωριμιών του ηλικιωμένου και ειδικά γνωριμιών του τελευταίου χρονικού διαστήματος, καθώς το θύμα για λόγους συντροφικότητας είχε ανοίξει αρκετά τον κύκλο αυτό και με άτομα που για τους αστυνομικούς χρήζουν περισσότερης έρευνας και προσοχής.

Στο σπίτι του θύματος το εγκληματολογικό πραγματοποιεί έρευνες σπιθαμή την σπιθαμή για τυχόν ευρήματα που θα οδηγήσουν πιο σύντομα στην εξιχνίαση του εγκλήματος και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών, ενώ λαμβάνονται συνεχώς καταθέσεις από τον ομολογουμένως ευρύ κύκλο των γνωστών του θύματος.

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…

Σεργουλόπουλος: Ξέσπασε σε νευρικό γέλιο με ατάκα σε καλεσμένη – «Έχεις… δουλέψει σε οίκο ανοχής;» (video)

Σεργουλόπουλος 1

Σεργουλόπουλος: Ξέσπασε σε νευρικό γέλιο με ατάκα σε καλεσμένη – «Έχεις… δουλέψει σε οίκο ανοχής;» (video)

«Δεν σας έχει τύχει να σας πιάσουν τα γέλια στην τηλεόραση ή στη σκηνή του…

Η αφρικανική σκόνη έφυγε αλλά τι άφησε πίσω: Τα 5 στοιχεία σύμφωνα με το μικροσκόπιο (εικόνες)

Σκόνη 1

Η αφρικανική σκόνη έφυγε αλλά τι άφησε πίσω: Τα 5 στοιχεία σύμφωνα με το μικροσκόπιο (εικόνες)

Τι περιείχε τελικά η αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε και μας ταλαιπωρεί