Newsroom

Newsroom

Στο «σκαμνί» ο Μαρινάκης – Άκρα του τάφου σιωπή από τα ΜΜΕ του

Είναι πλέον οριστικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κακούργημα (αλλοίωση αποτελέσματος) και πλημμέλημα (σύστασης συμμορίας). 

ΜΑΡΙΝΑΚΙΣ

Αν και η παραπομπή του επιφανούς εφοπλιστή σε δίκη για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι όπως όλοι καταλαβαίνουμε είδηση μεγατόνων, (δεν) προκαλεί εντύπωση η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ του ομίλου Μαρινάκη, αλλά και η επιφανειακή προσέγγιση από Μέσα που στηρίζουν… τη ΝΔ.

Τα ίδια Μέσα που πανηγυρίζουν με… τριήμερους εορτασμούς, την αντιφατική επιδίκαση δικαστικών εξόδων υπέρ του Άδωνη Γεωργιάδη από τον Κώστα Βαξεβάνη, δε βρίσκουν, προφανώς το λόγο, να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για την παραπομπή Μαρινάκη σε δίκη σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ταρακούνησε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εντύπωση προκαλεί και η υποβάθμιση του θέματος από τα ΜΜΕ του -πρώην- ορκισμένου εχθρού του, Γιάννη Αλαφούζου, που επίσης έκαναν θέμα – πρώτης γραμμής την αντιδικία του λατρεμένου τους παιδιού, Άδωνη Γεωργιάδη με τον Κώστα Βαξεβάνη. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι και πριν λίγο καιρό, στο ΣΚΑΙ, είχαν κάνει σημαία τους την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε διάφορες υποθέσεις, αφιερώνοντας άπλετο τηλεοπτικό χρόνο για να συνδέσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, όχι μόνο με τους στημένους αγώνες αλλά και με την υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης του NOOR 1.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…