Newsroom

Newsroom

Στο ΣΚΑΪ τώρα γκρινιάζουν επειδή οι πολίτες φοράνε μάσκες (video)

Έξαλλος ο Τσελίκας... δεν την μπορεί την τόση ατομική ευθύνη

Screenshot 3 2

Ας το πάρουμε χαμπάρι, θα φταίμε και θα μας κουνάνε το δάχτυλο ό,τι και αν γίνει. Μέχρι χθες κυβέρνηση και καθεστωτικά ΜΜΕ μας εγκαλούσαν γιατί δήθεν δεν φοράμε μάσκες, από σήμερα μας κατηγορούν για το ακριβώς ανάποδο.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Γιώργος Τσελίκας βγήκε σεργιάνι και έξαλλος φώναζε γιατί ο κόσμος φοράει μάσκες. Προφανώς εκεί στον ΣΚΑΙ δεν καταλαβαίνουν πως η μάχη με τον κορονοϊό δεν τελείωσε επειδή η κυβέρνηση θέλει να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Ή μάλλον φαίνεται πως για τον σταθμό η μόνη ατομική ευθύνη που υφίσταται είναι η συμμόρφωση σε κάθε κυβερνητική αλχημεία.

«Είναι παράλογο, είναι παράλογο… 6 στους 10 φοράνε μάσκες», έλεγε και ξαναέλεγε ο Τσελίκας και απορούσε θυμωμένος που οι πολίτες δεν πειθάρχησαν στον Χαρδαλιά και στην κυβέρνηση, ιεραρχώντας τη δημόσια και την προσωπική τους υγεία.

Σημειώνεται ότι χωρίς μάσκα μπορούν να κυκλοφορούν οι πολίτες της χώρας από σήμερα Πέμπτη σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν παρατηρείται συνωστισμός και συγχρωτισμός.

Όπως ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου να διευκρινίζει πως η χρήση της μάσκας αποτελεί βασικό μέτρο ατομικής προστασίας και δεν πρέπει να δοθεί το μήνυμα ότι πετάμε τις μάσκες.

Τώρα πώς από αυτό το σημείο, φτάσαμε στο να μας «κατηγορεί» ο Τσελίκας για επίδειξη υπερβολικής ατομικής ευθύνης είναι ιστορίες καθημερινής τρέλας και «παραλογισμού» των ελληνικών μίντια. Ειδικά αυτών που υποχρεούνται να στηρίζουν κάθε φιρμάνι της κυβέρνησης.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ