Στο "σφυρί" ένα πριβέ δείπνο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ

Ένα πριβέ δείπνο με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ για φιλανθρωπικούς λόγους.

59789e641dc524ab2d8b45db

Στις 26 Ιουλίου στο Σαιν Τροπέ της Γαλλίας όποιος τυχερός συμμετέχει στο γκαλά και κάνει την υψηλότερη προφορά, θα κερδίσει ένα πριβέ δείπνο με τους δύο σταρ σε ένα εστιατόριο της δικής του επιλογής στη Νέα Υόρκη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της φετινής χρονιάς αναμένονται να είναι η Μαντόνα, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Έμα Στόουν, η Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Τομ Χανκς, η Ούμα Θέρμαν, κ.α. Ακόμη και η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα παρευρεθεί, ενώ θα τιμηθεί με το New World Leadership Award για την «πράσινη» δέσμευσή της στην υπηρεσία της πρωτεύουσας. Τέλος, ο Λένι Κράβιτζ θα δώσει συναυλία κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο φετινό γκαλά θα μοιραστούν ανάμεσα στο Leonardo DiCaprio Foundation και στη GoFundMe, μία καμπάνια της Γουίνσλετ.

Η περιβαντολογική δράση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο μέχρι στιγμής έχει υπάρξει πολύ επιτυχημένη, καθώς από το 2010 μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει και να διαθέσει περισσότερα από 80 εκατ. δολάρια σε επιχορηγήσεις για περιβαλλοντικά αίτια. η Κέιτ Γουίνσλετ συνδράμει σε οργανώσεις αρωγής υπέρ των παιδιών με αυτισμό, αστέγων και απόρων καρκινοπαθών. 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…