Στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για τον Παύλο Χαϊκάλη

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών επίσημη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Παύλου Χαϊκάλη.  

χαικαλης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η Ηλιάνα Αραβή καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή όπου φοιτούσε, της πρότεινε να πάρει μέρος σε οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50» και έπειτα της τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν.  

Κάποια στιγμή ο Παύλος Χαϊκάλης εκδήλωσε το φλερτ του το οποίο ήταν στην αρχή διακριτικό, έγινε επίμονο και μετά «κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης».   

«Μετά από την πάροδο ολίγων ημερών, μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο. Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία», αναφέρει στην καταγγελία της η Ηλιάνα Αραβή.    

Για τους παραπάνω λόγους η ηθοποιός ζητά από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να κινήσουν τη διαδικασία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.  

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο»  

«Μίλησα ξεκάθαρα και δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκα ότι έχω τελέσει την πράξη από το τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες δεν έγιναν κατανοητές. Ας γίνει καταγγελία στο σωματείο. Εγώ μέχρι στιγμής σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Σταυρώνομαι και διασύρομαι για κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Κάνετε δικαστήριο», σημείωσε από την πλευρά του ο Παύλος Χαϊκάλης.   

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open, αναφέρθηκε επίσης σε ένα tweet της Έλενα Ακρίτα που έγραψε «Άντρας παλαιάς ντροπής», στο οποίο απάντησε: «Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία την ξέρω τόσα χρόνια που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά για να πάω ακόμα παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ, απλά κρατάω μια πίκρα μέσα μου. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι».  

Και κατέληξε: «Δεν με καταλαβαίνετε. Κάνετε δικαστήριο. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για το φλερτ μου και ούτε αυτό έγινε κατανοητό, ούτε αυτό έγινε δεκτό. Είμαι ένας ηθοποιός σαράντα χρόνια στο σανίδι που μπορώ να κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια». 

Πηγή: lifo.gr

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

syriza grafeia 0

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων. Έθεσε για μια…

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

Σπίρτζης Τσίπρας

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας στις ευρωεκλογές»