Στο "ρελαντί" ο Θρύλος 3-0 τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός χωρίς να ξοδέψει πολλές δυνάμεις, επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 3η αγωνιστική της…

thrylos

Ο Ολυμπιακός χωρίς να ξοδέψει πολλές δυνάμεις, επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 3η αγωνιστική της Super League. Γκολ για highlight από τον “Τσόρι” Ντομίνγκες. Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε την επανεμφάνησή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Με 4-2-3-1 και τους Μιλιβόγεβιτς και Αυλωνίτη να κάνουν το ντεμπούτο τους στη SuperLeague παρέταξε την ομάδα του ο Μίτσελ. Μπροστά ξεκίνησαν οι Ντουρμάζ, Αφελάι και “Τσόρι”, ενώ στη θέση του φορ αγωνίστηκε ο Διαμαντάκος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, επέλεξε ένα αμυντικό 3-4-2-1 προσπαθώντας να θωρακίσει την άμυνά του και να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία του Λόρια.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τα ηνία του αγώνα. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ντομίνγκες στα πρώτα 15 λεπτά, με τον Λορία να κρατάει το 0-0. Ωστόσο στο 22′ η εστία του ΟΦΗ παραβιάστηκε από ένα δικό του παίκτη. Στη σέντρα του Μαζουακού από τα αριστερά, ο Αντελέγε έκανε μια στραβοκλωτσιά στην προσπάθειά του να διώξει, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στο “παραθυράκι” της εστίας του Λορία.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι “ερυθρόλευκοι” διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ντουρμάζ να σκοράρει. Ο Μαζουακού και πάλι έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Λόρια πραγματοποίησε κακή έξοδο και ο Σουηδός με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας “λογαριασμό” με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Ο Λόρία “έβγαλε” δύο πολύ καλά σουτ του Κασάμι, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο φανταστικό σουτ του “Τσόρι” Ντομίνγκες στο 54ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Διαμαντάκου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν τέτοια που δεν άφησε σχεδόν σε καμία περίπτωση τον ΟΦΗ να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο. Ο “νεοφερμένος” Μπενίτες λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 63ο λεπτό, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Από το σημείο αυτό και μετά οι “ερυθρόλευκοι” κατέβασαν ταχύτητα, έχοντας στο μυαλό τους και το ματς της Τρίτης για το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Κάποια σουτ του Κασάμι και του Μπουχαλάκη (πέρασε ως αλλαγή) δεν κατέληξαν στα δίχτυα, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να λέει “όχι”. Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε δύο-τρεις φορές κοντά στο γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα τελευταία λεπτά στο φαληρικό γήπεδο ήταν διαδικαστικά με τον Ολυμπιακό να έχει “κλειδώσει” το τρίποντο και να φτάνει στους επτά βαθμούς.

Πηγή: contra.gr